Logo Pipe Cleaning

040-242 32 79

06-51 53 19 00

06-57 55 99 37

WhatsApp icoon

06-51 53 19 00

WhatsApp icoon

06-57 55 99 37

info@pipecleaning.nl

Riool vervangen 

Pipe Cleaning is de specialist bij rioolproblemen

Het vervangen van een riolering heeft eigenlijk maar één reden, het riool functioneert niet meer naar behoren. Oorzaken om uw riool te vervangen zijn meestal; ouderdom, breuken/scheuren of verzakkingen, maar ook wortels van bomen en planten die door de leidingen van het riool dringen. Problemen zoals lekkages, stank en gevelbreuk kunnen daaruit ontstaan. Om erger te voorkomen is het raadzaam om het riool vervangen.

Bij Pipe Cleaning bent u verzekerd van een uitstekende service, gedegen advies en degelijk vakmanschap. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke oplossing bij uw probleem past. Bovendien zijn wij elk uur van de dag te bereiken, ook op zon- en feestdagen.

Hoe wordt het riool vervangen

Als er een deel van het riool moet worden vervangen, wordt het beschadigde deel eerst opgezocht met speciale meetapparatuur en wordt de leiding bloot gelegd. De leiding wordt afgesloten van het leidingnet en het water wordt omgeleid door een andere leiding, zodat het kapotte leidingdeel verwijderd kan worden en er een nieuw leidingdeel van hoogwaardig kunststof ingelegd kan worden.

Als het nieuwe leidingdeel er in ligt wordt het gecontroleerd op verdere lekkage en of het goed is aangesloten met behulp van schuim of dergelijke in de leiding te spuiten. Als alles in orde is wordt alles weer overgezet op het normale leidingdeel en loopt alles weer als voorheen maar nu beter!

WhatsApp icoon

Neem snel en makkelijk contact op via
WhatsApp 06-51 53 19 00

Voorbeelden van voor en na het vervangen van een riool

Vervangen gresriolering

Voor

 

Na

Vervangen toiletaansluiting

Voor

 

Na

Onze overige werkzaamheden

Ontstoppen en reinigen

PipeCleaning begrijpt als geen ander hoe vervelend een verstopping is en we zijn daarom 24/7 bereikbaar voor uw vragen of een afspraak.

Camera inspectie

Met een camera-inspectie van het riool traceren we problemen. Dit gebeurd zonder dat er graaf- of breekwerkzaamheden aan te pas komen. 

Stank lokalisatie

Niet is zo vervelend dan stank uit uw riool. Met onze camerasystemen en rook-detector vinden wij snel de locatie van het lek en verhelpen wij uw probleem.